Cântare

Cântare mobile rutiere din beton so otel- BetMobil

CARACTERISTICI TEHNICE

Dimensiunile scalei sunt de 18 x 3 metri. Înălțimea totală în raport cu cota zero este de 36 cm. Masura maxima este de 60 de tone, iar diviziunea minima este de 20 de kilograme.

Acest cântar auto are cel mai bun raport preț-calitate. Cântarele mobile din oțel si beton sunt mai scumpe, dar pot fi mutate în altă locație sau vândute dacă afacerea încetează. Cântarele din beton acolo unde sunt plasate – rămân câteva decenii, dar sunt mai ieftine. Acest model are toate caracteristicile unei bune investitii, preț mic și este foarte ușor să-l muți în altă locație.

Cântarul rutier de acest tip cântărește puțin mai mult de 30 de tone și funcționează pe 8 celule de măsurare de 30 de tone (240 de tone în total), ceea ce înseamnă că nu îl puteți supraîncărca astfel se poate deteriora partea electronica. Acest tip de cantar este patentat si il puteti cumpara doar de la noi.

Timpul de productie:

Este nevoie de aproximativ 7 zile pentru a face fundația, după ce betonul s-a întărit puțin (încă 7 zile), se instaleaza cântarul și se toarnă în el beton. Betonul se intareste în 21 de zile cu udare regulată. După aceea, este nevoie de 2 zile pentru a instala echipamentul de măsurare și a verifica cântarul. Timp total de producție 37 de zile. Întregul proces poate fi accelerat cu aditivi pentru priza rapidă a betonului.


În oferta noastră de cântare pentru camioane avem și
Cantare mobile din otel
Cantar fix din beton - BMW60

Acesta este cel mai bine vândut model de cântar pentru camion. Motivul pentru aceasta este raportul dintre preț și caracter practic. Are aproape toate avantajele unui cântar mobil din oțel și este semnificativ mai ieftin. În comparație cu acesta, singurul său
dezavantaj este că trebuie să așteptați 21 de zile pentru ca betonul să se întărească, la fel ca pe un cântar pentru camion de beton.

Podul acestui tip de cântar pentru camioane este realizat din plăci de beton armat care sunt amplasate în profile de oțel formate la rece și servesc și ca cofraj la turnarea betonului. Dimensiunile fiecăruia dintre cele 3 segmente (6 module) sunt de 3 x 6 metri.

Prețul unui astfel de cântar pentru camioane este de la 16.000 la 19.000 de euro pentru un cântar 18x3m - 60 de tone. Depinde în principal de prețul actual al oțelului de pe piață, precum și de echipamentele/electronica care îl însoțește.

Prețul cântarului nu include lucrările de construcție la construirea fundației, a casei de cântărire. Puteți face fundațiile în mod independent, cu supravegherea noastră expertă, puteți angaja o companie de construcții care se află în apropiere sau puteți să ne lăsați pe noi să realizăm lucrarea conform sistemului „la cheie“.

Cea mai ieftină variantă este cu siguranță să realizați singur lucrarea, iar cea mai sigură variantă este ca noi să o facem, pentru că avem sute de proiecte în spate. Căsuța trebuie amplasată în așa fel încât toate cele patru colțuri ale cântarului să fie clar vizibile și să poată fi realizate din zidărie, panouri sau un chioșc vechi dezafectat. Există o opțiune fără ea, dar atunci întregul cântar al camionului trebuie acoperit cu camere.

 

18 m (segmente 6+6+6) – 80 tone
18 m (segmente 6+6+6) – 60 tone (cel mai vândut model)
12 m (segmente 6+6) – 40 tone
9m (segmente 4,5+4,5) – 30 tone
6m (segmentul 6) – 20 tone

În oferta noastră de cântare pentru camioane avem și

Cantar rutier mobile din otelCantar auto din beton
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram