Cântare

Cantar Rutier Mobil Din Otel

CARACTERISTICI TEHNICE

Dimensiunile scalei sunt de 18 x 3 metri. Înălțimea totală în raport cu cota zero este de 26 cm. Masura maxima este de 60 de tone iar diviziunea minima este de 20 de kilograme.

Cântarul pentru camioane de acest tip cântărește aproximativ 10 tone și funcționează pe 8 celule de măsurare de 20 de tone (160 de tone în total), ceea ce înseamnă că nu îl puteți supraîncărca pemtru ca astfel deteriora electronica.

Timpul de productie:

Durează aproximativ 7 zile pentru a realiza fundatia. Betonul se usuca în 21 de zile cu udare regulată. După aceea, este nevoie de 2 zile pentru a instala echipamentul de măsurare și a verifica cântarul. Timp total de producție 30 de zile. Întregul proces poate fi accelerat cu aditivi pentru priza rapidă a betonului.

Principalul avantaj al unui cântar de camion mobil din oțel este că poate fi mutat în altă locație în două zile sau vândut dacă nu mai aveți nevoie de el. De aceea se numește cântar mobil, deoarece nu este fixat într-o singură locație, cum ar fi un cântar de camion de beton.

Este ceva mai scump decât modelele din beton datorită prețului oțelului, așa că în prezent pe piața noastră cântare de camion mobile din oțel de 18 metri, capacitatea de 60 de tone variază de la 18.000 la 25.000 de euro în funcție de producător, calitate, echipamente suplimentare și altele.


Cântarele mobile pentru camioane din oțel de acest tip pot fi, de asemenea, îngropate (la nivelul drumului) și deasupra solului, la fel ca și cântarele pentru camion de beton. În cazul în care cântarul mobil pentru camion din oțel este deasupra solului, sunt necesare rampe pentru urcarea vehiculului și pot fi și mobile sau fixe, ca parte integrantă a fundației. Dacă cântarul mobil pentru camioane din oțel este deasupra solului pentru spațiul de care are nevoie, trebuie să adăugați încă 5 metri pe fiecare parte pentru rampe, adică în total 5+18+5=38 metri, plus căile de acces. Un cântar mobil pentru camioane din oțel îngropat are nevoie de doar 18 metri plus drumuri de acces, dar este mai dificil de curățat. Cântarele supraterane sunt mai protejate, deoarece șoferii sunt cu ochii pe vehiculele lor, urcă încet pe rampă, în timp ce în cazul modelelor în pământ, intră cu viteză și frânează cu o sarcină grea.


Atunci când alegeți un model, este foarte important să acordați atenție din ce este făcut. Dacă structura de susținere este făcută din foi îndoite, nu o cumpărați. Pentru a avea capacitatea de încărcare prescrisă, cântarul mobil pentru camioane din oțel trebuie să fie realizat din profile laminate la cald (cel mai adesea UPN sau IPN). Când sunt noi, ambele modele arată frumos, dar după încărcare, mai ales după ceva timp, cântarul camionului
din foi îndoite este permanent deformat, trage după el celulel de măsurare și nu poate fi calibrat bine.


Sigur vă întrebați de ce producătorii fac acest tip de cântar? Din start au cam cu 3 tone de oțel mai puțin, arată foarte asemănător din exterior, iar prețul lor este mai atractiv decât altele. Pe termen lung, este o alegere foarte proastă pentru un client care își dă seama doar când este prea târziu. De aceea, gândiți-vă bine la alegerea unui cântar, întrebați în prealabil, contactați-ne și nu vă zgârciți cu cântar, pentru că se poate dovedi mult mai scump ulterior. Avem în oferta noastra mai multe modele de cântare mobile pentru camioane din oțel, fiecare fiind pentru nevoile specifice ale utilizatorului. Pentru a stabili cel mai bine care opțiune este cea mai potrivită pentru dvs., programați o întâlnire folosind butonul de mai jos.

 

18 m (segmente 6+6+6) – 80 tone
18 m (segmente 4,5+4,5+4,5+4,5) – 60 tone (cel mai vândut model)
18 m (segmente 6+6+6) – 60 tone
12 m (segmente 6+6) – 40 tone
9m (segmente 4,5+4,5) – 30 tone
6m (segmentul 6) – 20 tone

În oferta noastră de cântare pentru camioane avem și

Cântare mobile pentru camion din beton - BetMobilCantar auto din beton
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram