Cântare

Cantar Auto Din Beton

CARACTERISTICI TEHNICE

Dimensiunile cantarului sunt de 18 x 3 metri. Înălțimea totală în raport cu cota zero este de 50 cm. Masura maxima este de 60 de tone iar diviziunea minima este de 20 de kilograme.

Cântarul pentru camioane de acest tip cântărește aproximativ 45 de tone și funcționează pe 8 celule de măsurare de 30 de tone (240 de tone în total), ceea ce înseamnă că nu îl puteți supraîncărca astfel se poate deteriora electronica.

Timpul de productie:

Este nevoie de aproximativ 7 zile pentru a face fundația, după ce betonul s-a întărit puțin (încă 7 zile), se introduc segmentele cântarelor și se toarnă în ele beton. Betonul se usuca în 21 de zile cu udare regulată. După aceea, este nevoie de 2 zile pentru a instala echipamentul de măsurare și a verifica cântarul. Timp total de producție 37 de zile. Întregul proces poate fi accelerat cu aditivi pentru priza rapidă a betonului.

În oferta noastră de cântare pentru camioane avem și

Cântarul din beton pentru camion are cel mai mic preț și acesta este principalul său avantaj. Dezavantajul este că este fix, ceea ce înseamnă că nu poate fi mutat dintr-o locație în alta. În teorie, este fezabil, dar nu este rentabil. Acolo unde este amplasat, în general rămâne acolo pentru următoarele câteva decenii. Acesta este cel mai adesea motivul pentru cel mai mic preț în comparație cu alte cântare: cântare mobile din beton și cântare mobile din oțel, dar bineînțeles nu singurele. Materialul contribuie, de asemenea, la costul scăzut al cântarelor de camion pentru beton.


Podul acestui tip de cântar de camion este realizat din plăci de beton armat (două straturi de plasă R și două grinzi de susținere) care sunt amplasate în profile de oțel formate la rece și servesc în același timp și ca cofraj în timpul turnării betonului. Dimensiunile fiecăruia dintre cele 3 segmente sunt de 3 x 6 metri.


Prețul cântarului pornește de la 15.000 de euro. Depinde în principal de prețul actual al oțelului de pe piață, precum și de echipamentele/electronica care îl însoțește. Prețul cântarului nu include lucrările de construcție la construirea fundației, a casei de cântărire. Puteți face fundațiile în mod independent, cu supravegherea noastră expertă, puteți angaja o companie de construcții care se află în apropiere și care face lucrarea pe
baza proiectului nostru pe care noi îl livrăm sau puteți să ne lăsați pe noi să realizăm lucrarea conform sistemului „la cheie“, care este de obicei mai ieftin decât o firmă de construcție, dar mai scump decât să faceți totul singur. Avantajul acestei opțiuni este că nu există erori în timpul execuției lucrărilor. Cea mai ieftină variantă este cu siguranță să realizați singur lucrarea, iar cea mai sigură variantă este ca noi să o facem pentru dvs., conform acestui principiu „la cheie“, pentru că avem sute de proiecte în spate.


Căsuța în cadrul cântarului de camion trebuie amplasată astfel încât toate cele patru colțuri ale cântarului de camion să se vadă clar și să fie realizate din zidărie, panouri sau un chioșc vechi dezafectat. Există o opțiune și fără aceasta, dar atunci întregul cântar de camion trebuie acoperit cu camere.


18 m (segmente 6+6+6) – 80 tone
18 m (segmente 6+6+6) – 60 tone (cel mai vândut model)
12 m (segmente 6+6) – 40 tone
9m (segmente 4,5+4,5) – 30 tone
6m (segmentul 6) – 20 tone

Cântare mobile pentru camion din beton - BetMobil
Cantar rutier mobile din otel

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram